Despre noi - Legacy of Morocco

Bine ați venit în Legacy of Morocco

Sunt atât de fericită că ați găsit website-ul nostru și sper că vă veți bucura de experiența dvs. de cumpărare. Am înființat această afacere în 2021 cu dorința de a aduce în România produse de înfrumusețare uimitoare din Maroc. 

M-am născut și am crescut în Maroc și mi-a plăcut întotdeauna experiența marocană Hammam Spa. De când eram copil, mergeam împreună cu mama la Hammam pentru a avea cea mai remarcabilă experiență de curățare din lume. Vorbeam și râdeam; rămâne la fel și astăzi, când îmi duc prietenele mele din România și toate femeile din familia mea la Hammam. 

Cu toții ne dorim produse naturale și, atunci când este posibil, organice pentru noi și familiile noastre. Indiferent dacă este vorba de produse alimentare sau de înfrumusețare, are sens. Acesta este Legacy of Morocco.

Pură | Natural | Tradiţional 

Am creat afacerea după multe discuții cu prietenii, colegii, familia și alții care au un lucru în comun. Căutăm produse de cea mai înaltă calitate, provenite din punct de vedere social și ecologic și să oferim un beneficiu social ori de câte ori este posibil. 

În plus, serviciul pentru clienți este de o importanță absolută. Cumpărăturile online pot fi frustrante și costisitoare atunci când nu știi de la cine cumperi sau de unde... vei avea întotdeauna posibilitatea de a mă contacta pe mine. Acesta este modul în care credem că ar trebui să se desfășoare afacerile. Personal.

Produsele noastre provin în mare parte direct din Maroc de la artizanii noștri preferați. Lucrăm direct cu cooperativele de femei pentru a ne procura uleiul de argan.

Lucrăm direct cu mina pentru a obține argila Ghassoul, și desigur, un artizan foarte preferat pentru săpunul nostru negru marocan. Nu există alte locuri pe pământ pentru a obține aceste tratamente unice de înfrumusețare.  

Toate produsele noastre sunt ambalate și expediate de la unitățile noastre din România.  

În cele din urmă, sprijinind Legacy of Morocco, contribuiți la împuternicirea cooperativelor de femei marocane și berbere, protejând fragila pădure de Argan, sporind în același timp propria bunăstare și frumusețe.  

 

Multumesc inca o data pentru vizita,

Cu drag Manal ❤️