ESTE ARGANUL BUN PENTRU PIELE? - Legacy of Morocco

ESTE ARGANUL BUN PENTRU PIELE?

 

Dacă ți-aș spune că există pe piață un ulei care îți poate calma toate problemele pielii? Acnee, pigmentare, daune solare, îmbătrânire și alte probleme comune.

Sună prea frumos pentru a fi adevărat, nu-i așa? Uleiul de Argan a luat cu asalt industria frumuseții din aceste motive! Dar merită hype-ul? Suntem aici pentru a vă răspunde la orice întrebări despre acest tratament de frumusețe antic marocan.

CE ESTE ULEIUL DE ARGAN?

 

Uleiul de argan este un ulei bogat în nutrienți care este originar din Maroc și a fost folosit de femeile marocane de secole ca remediu pentru frumusețea corpului. Deoarece arborele de argan se găsește doar în Maroc și uleiul de argan este la mare căutare, multe mărci de frumusețe vor încerca să recreeze acest ulei sau să-l amestece cu alte produse pentru a economisi timp și bani. Faceți clic aici pentru a vă asigura că primiți oferta reală.

CE FACE ULEIUL DE ARGAN UNIC?

Uleiul de argan este de departe unul dintre cele mai unice și utile uleiuri de pe piață. Deoarece este format din acizi grași, funcționează excelent în netezirea texturii celulare și creșterea umidității pielii și părului. Omega 6 și vitamina E lucrează împreună pentru a face din uleiul de argan un instrument unic de frumusețe.

PENTRU CE ESTE BUN ULEIUL DE ARGAN?

Uleiul de argan a fost folosit ca instrument de frumusețe de către femeile marocane de secole înainte de a deveni disponibil pe scară largă și din motive întemeiate! Iată câteva probleme pe care uleiul de argan le poate atenua sau chiar le poate vindeca .

Ulei de argan

PIELE USCATA 

Pielea uscată este unul dintre cele mai comune tipuri de piele și poate fi, de asemenea, cauza principală a multor alte afecțiuni ale pielii.

Coșurile, roșeața și mâncărimile sunt toate simptomele pielii uscate. Uneori, nici măcar o cremă hidratantă nu este suficientă pentru a combate pielea prea uscată.

Din fericire, uleiul de argan poate pătrunde mai adânc și poate vindeca de la sursă. Datorită conținutului său ridicat de vitamina E, pătrunde adânc în piele și restabilește umiditatea pierdută din cauza lipsei de producție de sebum, a condițiilor meteorologice dure, a spălării excesive a feței, a produselor puternice pentru acnee și multe altele.

PIELE GRASĂ

Adăugarea de ulei pe pielea grasă pare o idee groaznică. La urma urmei, dacă ai produce deja prea mult ulei, asta nu ar înrăutăți situația? Știința spune că nu este.

De fapt, pielea grasă poate fi rezultatul pielii deteriorate din mai multe motive. Când pielea ta simte o problemă, încearcă să se repare prin producția de sebum sau uleiuri naturale de către piele. Acest lucru se transformă în pori și acnee neașteptat de dureroasă, uleiul de argan ajută.

Arganul are proprietăți antiinflamatorii naturale care pot ajuta să calmeze înroșirea și iritarea și pot furniza echilibrul feței, permițând producerea de sebum pentru a îndepărta producția de acnee.

DAUNE SOLARE

Beneficiile uleiului de argan în funcție de daunele solare sunt duble. În primul rând, Argan este o partiție naturală a soarelui. Datorită conținutului puternic de antioxidant al Arganului, studiile au arătat că acționează ca o protecție împotriva radicalilor liberi creați de razele UV ale soarelui.

Aceste raze distrug celulele pielii, provocând arsuri de soare și, în cazuri extreme, cancer de piele. Pe de altă parte, uleiul de argan poate fi folosit pentru a calma și a trata energia solară și rănile similare.

Îți amintești cum hidratarea este acționată de conținutul de vitamina E a uleiului de argan? Această hidratare este esențială pentru a repara celulele deteriorate și pentru a readuce pielea la viață.

ACNEEA

 Arganul este umplut cu proprietăți antiinflamatorii, făcându-l perfect pentru acnee. Arganul poate fi utilizat chiar și cu produsele acnee existente. Multe tratamente pentru acnee conțin acizi, în special pentru pielea sensibilă. Combinați uleiul de argan în rutina zilnică, poți obține efecte mai eficiente.

ÎMBĂTRÂNIRE 

Există mai multe motive pentru care femeile marocane își păstrează cel mai bine uleiul de argan ca secret. Studiile au arătat că arborele de argan are efecte anti-îmbătrânire profunde. Un aspect mai tineresc se datorează producției de colagen în piele.

Producția de colagen joacă un rol important în menținerea elasticității pielii, prevenind astfel ridurile și uscarea excesivă. Suplimentând cu ulei de argan, pielea ta poate hrăni celulele și poate arăta mai tânără, mai strălucitoare și mai plină.

VERGETURI ȘI DECOLORARE A PIELII 

Aceasta este una dintre cele mai comune caracteristici ale uleiului de argan. Fie din cauza acneei sau a altor afectiuni ale pielii, Arganul poate reduce aspectul decolorarii corpului.

Prin țintirea celulelor profunde ale pielii, uleiul de argan hidratează și repară din interior, făcându-l unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru albirea și repararea vergeturilor. Arganul este o mare putere.

Indiferent de boală, arganul este un excelent reparator. În multe cazuri, utilizarea uleiului de argan 100% pur poate fi mai benefică decât un borcan de cremă hidratantă de 200 Lei.

Este Uleiul de Argan bun pentru piele ?

Concluzia noastră: 100% DA!

Dar trebuie să mergi la Maroc pentru a-l obține? Nu! De fapt, puteți găsi o sticlă cu ulei de argan 100% pur și organic aici la Legacy of Morocco! Legacy of Morocco este un lider care oferă argan cu prețuri accesibile fără a afecta calitatea. De fapt, sticla noastră Argan 69.99 Lei se poate compara cu ușurință cu o sticlă de 250 Lei sau 350 Lei.

Când produsul este natural, prețul nu este egal cu calitatea. Misiunea noastră este de a oferi produse ecologice pentru a vă îmbunătăți frumusețea naturală și pentru a vă ajuta să străluciți din interior.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.