Greseli frecvente la utilizarea manusii exfoliante - Legacy of Morocco

Greseli frecvente la utilizarea manusii exfoliante

Manusa exfolianta este folosita in hammam-urile marocane de secole, aceste manusi sunt facute dintr-un material biodegradabil care este aspru la atingere dar prietenos cu pielea.

Manusa se poate folosi cu sau fara sapunul beldi, noi recomandam folosirea acestui sapun deoarece el pregateste si face procesul de exfoliere mult mai usor.

Procesul nu este chiar asa de simplu, pentru a avea rezultatele dorite trebuie urmate instructiunile in caz contrar nu veti avea efectul dorit.

Cele mai frecvente greseli la folosirea manusii exfoliante sunt:

  • Folosirea gelului de dus inainte sau a altor produse, pana si spuma din cada  afecteaza rezultatele. Singurul produs pe care il recomandam este sapunul beldi deoarece este facut din masline naturale si nu afecteaza rezultatele, ba chiar le imbunatateste.
  • Folosirea manusii pe pielea uscata, manusa se bazeaza pe frecare pentru a oferii rezultatele promise, folosirea ei pe pielea uscata poate provoca zgarieturi si nu este recomandata. 
  • Pielea trebuie sa fie moale, stand in apa cat mai calda pentru cel putin 5 minute este necesar.
  • Folosirea ei chiar inainte de epilare poate irita pielea, ea trebuie folosita dupa pentru a scapa de fierele incarnate sub piele.

 

De asemenea peeling-ul, adica pielea moarta care se desprinde poate aparea sau nu in functie de pielea dvs nu toate persoanele au o exfoliere vizibila dar asta nu inseamna ca beneficiile exfoliere nu sunt obtinute.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.