CUM SE FOLOSEȘTE ULEIUL DE ARGAN PENTRU PĂR

Există un ulei nou care ia cu asalt industria frumuseții. Uleiul de argan, atât sub formă de ulei pur, cât și amestecat în produse, a devenit un atu imens pentru femeile din întreaga lume. Renumit pentru versatilitatea sa, veți descoperi că uleiul de argan este cel mai simplu mod de a vă îngriji părul în mod natural. 

CE ESTE ULEIUL DE ARGAN?

Arganul are o istorie foarte lungă și unică. Găsit doar în pădurile din Maroc, fructele arborelui de argan au fost recoltate de secole ca parte a rutinelor de îngrijire a părului femeilor marocane. Fructul este deschis, iar nuca este extrasă și presată pentru a elibera ulei de argan pur. Nu numai că a fost un aliment de bază în Maroc, dar reputația sa de unul dintre cele mai puternice uleiuri naturale l-a făcut extrem de râvnit în industria frumuseții. Dar ce face arganul atât de special?

După cum am spus, arganul este extrem de puternic atunci când vine vorba de îngrijirea părului. Puterea este toată în ingrediente. Arganul este plin de vitamine, minerale și antioxidanți care ajută la încurajarea sănătății și a hidratării. Există doi compuși în special care au cel mai mare efect: Omega-6 și Vitamina E. Ambele singure sunt incredibil de adepți la hidratare și strălucire. Atunci când sunt combinate, ele promovează părul sănătos și frumos. 

CARE SUNT BENEFICIILE?

Beneficiile arganului sunt extinse, inclusiv în domeniul sănătății, al bucătăriei, al îngrijirii pielii și, da, al îngrijirii părului. De fapt, există o varietate de moduri de a utiliza arganul la întregul său potențial în două domenii cheie: creștere și reînnoire.

CREŞTERE

Uneori, pentru a găsi motivul lipsei de creștere, trebuie să te uiți la rădăcină. Literalmente. De multe ori ne trezim concentrați pe sănătatea părului, dar nu suficient pe scalp. Un scalp uscat și deteriorat are un efect profund asupra creșterii părului. 

Așa cum este vital să vă hidratați fața pentru a menține hidratarea și sănătatea, trebuie să faceți același lucru și cu scalpul. Mâncărimea și descuamarea ar putea fi un semn că scalpul tău suferă. Când acumularea și pielea uscată se combină, poate face o experiență foarte incomodă și poate inhiba creșterea sănătoasă a părului. 

Deci, cum putem combate scalpul uscat și încuraja creșterea părului? Ulei de argan! 

REÎNNOIRE

Există puține lucruri care pot distruge o dispoziție bună precum o zi proastă a părului. Te trezești gata să cucerești ziua doar pentru a fi doborât de părul plictisitor, moale și creț. Nu trebuie să vă faceți griji, arganul este soluția perfectă. 

După cum am spus anterior, multe probleme ale părului se datorează lipsei de umiditate și hidratare. Vitamina E din uleiul de argan este o putere care îmblânzește și netezește firul de păr. Dacă părul plictisitor este problema ta, antioxidanții și acizii grași vor revitaliza și vor reda părul la strălucirea sa naturală. Poate ajuta chiar la protejarea și blocarea culorii!

CUM UTILIZAȚI?

Așadar, ești gata să încorporezi uleiul de argan în rutina ta zilnică. Niciodată să nu vă fie teamă, este extrem de simplu.

CREŞTERE

  1. Spălați-vă părul bine, frecând ușor scalpul pentru a elibera orice acumulare de produs. 
  2. Uscați-vă părul până când este umed, dar nu picură.
  3. Despărțiți-vă părul, puneți puțin ulei pe scalp și frecați-l ușor.
  4. Repetați în câteva locuri diferite.
  5. Faceți acest lucru o dată pe săptămână.

REÎNNOIRE

  1. Pune câteva picături de ulei de argan în mâini.
  2. Lucrați ușor și uniform prin păr, de la rădăcini până la vârfuri.
  3. Repetați după cum este necesar.

Uleiul de argan este un instrument incredibil pentru menținerea părului puternic, moale și frumos. Fie că încerci să încurajezi creșterea sau să-ți reînnoiești strălucirea părului, te poți baza pe argan pentru a-ți termina treaba. Dacă doriți să vă comanda-ți propria sticlă de ulei de argan, puteți verifica aici preferatul nostru !

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.