Întrebări Frecvente ?!

Poți anula comanda din mailul de confirmare, sau din pagina de confirmare a comenzii.

1. Înmuiați-vă pielea -  Bucurați-vă de un duș cald, baie sau aburi timp de cel puțin 5 minute. Nu aplicați săpunuri sau loțiuni, deoarece materialul se bazează pe frecare pentru a îndepărta pielea moartă. Îndepărtați-vă de apă.

2. Pregătiți mănușa -  Udați mănușa și stoarceți excesul de apă din mănușă, lăsând mănușa ușor umedă.

3. Începeți să frecați -  Ieșiți din apă și exfoliați-vă pielea energic folosind mișcări în sus și în jos până când vedeți celulele moarte ale pielii care se îndepărtează. Pentru cele mai bune rezultate, aplicați presiune cu palma, folosind mișcări lungi și ferme. Repetați pentru fiecare zonă dorită de pe corp. Roșeața este normală pe măsură ce crește circulația sângelui în zonă. Vă rugăm să rețineți: peelingul pielii depinde de tipul de piele și rezultatele vizibile ale peelingului nu sunt garantate. Pielea va fi exfoliată, indiferent dacă apare peeling vizibil.

După ce ați terminat, pur și simplu clătiți-vă pielea și mănușa, stoarceți mănușa și lăsați-o să se usuce. Asigurați-vă că stați departe de zonele sensibile și evitați orice tăieturi deschise, acnee activă sau inflamație.

Dacă aveți întrebări despre utilizarea produselor dvs. Legacy of Morocco, vă rugăm să ne contactați la contact@legacyofmorocco.com cu întrebările dvs. Suntem mai mult decât bucuroși să vă ajutăm și să vă ghidăm prin rutina de autoîngrijire pentru cele mai bune rezultate.

Este posibil să fi văzut peelinguri uimitoare ale pielii pe rețelele noastre de socializare. Toate acestea sunt rezultate reale de la clienții noștri.

Cu toate acestea, peeling-ul pielii depinde de tipul de piele și rezultatele vizibile ale peelingului nu sunt garantate, deoarece pielea fiecăruia este diferită. Pielea poate fi exfoliată, indiferent dacă apare peeling vizibil. Unii oameni pot experimenta peeling semnificativ mai mult decât alții, iar peelingurile de piele se pot desprinde și în culori diferite.

Există mai multe motive pentru care mănușa ta ar putea să nu ofere cele mai bune rezultate.

  • Asigurați-vă că pielea a fost înmuiată în apă caldă timp de cel puțin 5 minute pentru a slăbi pielea moartă și murdăria.
  • Nu utilizați uleiuri, săpunuri, loțiuni și produse de spălare pentru corp înainte de a folosi mănușile. Acest lucru permite pielii tale să rămână aderentă, astfel încât, atunci când mănușa se mișcă de-a lungul pielii, se poate prinde de toată murdăria și pielea moartă!
  • Îndepărtează-ți corpul de apă, umezi-ți mănușa, apoi freacă-ți ferm pielea umedă. Asigurați-vă că nu există apă curentă pe piele în timp ce frecați. Asigurați-vă că stoarceți orice exces de apă din mănușă. Mănușa trebuie să fie umedă, nu înmuiată, nu trebuie să curgă apă din mănușă la frecare.
  • Utilizați mișcări lungi pentru a obține mai multă exfoliere. Cu cât aplicați mai multă presiune în timp ce frecați, cu atât exfolierea este mai eficientă. 
  • Extinde-ți mâinile și folosește-ți palmele pentru a freca, astfel încât să poți obține mai multă suprafață. Chiar dacă îndoirea degetelor în jurul părților corpului pare să aibă mai mult efect, adesea nu este. Totul este în tehnică.
  • Peeling-ul pielii depinde de tipul de piele. Pielea uscată tinde să se decojească mai mult decât pielea grasă.
  • Asigurați-vă că exfolierea nu mai mult de două ori pe săptămână pentru cele mai bune rezultate! Pielea ta are nevoie de timp pentru a se odihni între fiecare sesiune de exfoliere profundă. Nu exfoliați excesiv!
  • Dacă utilizați deja în mod regulat exfoliant pentru corp, este posibil ca pielea să nu se decojească vizibil.

Nu vă recomandăm să utilizați mănușa exfoliantă kessa pe față. În curând o să aducem o versiune potrivită pentru tenul facial.

Vă recomandăm să vă înlocuiți mănușile la fiecare 4-8 săptămâni pentru a asigura o igienă adecvată. Spălați-vă mănușile de mână cu săpun antibacterian pentru a prelungi timpul de utilizare.

Dacă împărțiți mănușa cu un partener, poate fi necesar să o înlocuiți mai devreme decât mai târziu. 

Poti! Doar asigurați-vă că evitați zonele cu inflamație activă a eczemelor, eczeme plângând/supir. Asigurați-vă că exfoliați doar o dată pe săptămână folosind o presiune ușoară, pentru a îndepărta tot excesul de piele moartă!

Cel mai bine este să vă rehidratați pielea după exfoliere pentru a reduce nivelul de uscăciune observat în piele. Puteți încerca uleiul nostru de argan ca o îngrijire ulterioară pentru rutina dvs. de exfoliere.

Mănușa exfoliantă Kessa de la Legacy of Morocco este realizată manual cu materiale și țesături de cea mai înaltă calitate. Cu mănușa Legacy of Morocco, murdăria și pielea moartă se rostogolesc vizibil de pe piele, făcându-l un instrument de exfoliere uimitor de eficient. Spre deosebire de alte instrumente de exfoliere, mănușa exfoliantă nu rănește și nu zgârie pielea și o lasă vizibil mai curată și mai netedă.

Este o alternativă vegană, fără cruzime și reutilizabilă la scruburile tradiționale, ceea ce înseamnă că este mai bine pentru tine și mediu! 

1-3 zile lucrătoare (luni-vineri) după ridicarea coletului de către curier.

Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 200 Lei costul transportului este de 17 Lei.

Pentru comenzile de peste 200 Lei livrarea este gratuită.

Pentru returnarea unui produs completează formularul returnare produs.

Procesul de returnare și rambursare durează între 1-5 zile lucrătoare.

După completarea formularului de returnare, în 1-3 zile lucrătoare vom face o cerere de ridicare a coletului de la dvs, după primirea coletului vom procesa rambursarea dvs în termen 1-5 zile lucrătoare.

Ne asigurăm că fiecare produs este verificat, dar din nefericire mai există și situații care nu țin de noi. Dacă produsul tău este deteriorat și dorești să-l schimbi. Te rugăm să ne trimiți pe adresa de email contact@legacyofmorocco.com">contact@legacyofmorocco.ro">contact@legacyofmorocco.ro o poză cu produsul deteriorat și în cel mai scurt timp îți vom trimite unul nou gratuit.

Da, oferim returul gratuit timp de 30 de zile pentru orice produs. Dupa completarea formularului de retur trimitem curierul pentru ridicarea produsului, dupa ce ajune la noi in depozit bani vor fi rambursati.

Se poate face plata cu card debit/credit prin procesatul de plăți stripe, plata fiind sigură. Stripe este printre cei mai mari procesatori de plăți la nivel internațional și acceptă toate tipurile de card Visa/Mastercard.

Sau

Numerar la livrare, plătești la curier în momentul livrări coletului.

Nu se poate, verificați înainte de a plasa comanda că este activă reducerea dorită.

Oferta 2 + 1 gratuit nu se poate folosi cu alte coduri de reducere.

În coșul tău trebuie să apară un produs gratuit adăugat automat, în cazul în care nu este vizibil modificarea oferta nu este valabilă.